Beliggenhed

Generel beliggenhed

Lejligheden ligger i feriebyen Cap Estérel, der ligger i byen Agay 56km/55min fra Nice - ved kysten mellem Frejus/St.Raphäel og Cannes.

Det er derfor en meget acceptabel afstand fra de store kendte franske byer såsom Nice, Cannes og Saint-Tropez. Derfor er det også en meget praktisk placering, da man kan flyve direkte fra Kastrup Lufthavn til Nice.

Området omkring lejligheden er et 210 hektar stort fredet område, der giver mulighed for masser af aktiviteter i naturen og i det bjergerige landskab.

Hvis man ikke har valgt at leje en bil, så ligger der en togstation 500 meter fra Cap Estérel og herfra kan man nemt tage den smukke “kystbane” tur med flot udsigt ind til både Cannes (ca. 20 min) og Nice (ca. 50 min.) og opleve de ikoniske sydfranske storbyer.

Beliggenhed i feriebyen

Lejligheden ligger højt oppe bagest i byen, hvilket giver en smuk panorama havudsigt fra altanen. Der er derudover også udsigt til 6. hul på den tilhørende 9 hullers golfbane samt til de smukke rødlige Estérel-bjerge.  

Der kan køres hele vejen op, hvorefter der er 1 min. gang helt op til komplekset. Der er ca. 2 min. gang ned til midtbyen, hvor de lokale restauranter, supermarkedet og receptionen kan findes. Det er derudover også her poolen er placeret.