Gæstekommentarer

Birthe og Stig Laursen, Voel, Silkeborg:

Nu har vi boet en uge i Cap Esterel – et dejligt område – alletiders sted når man har børn med. Vi havde fornøjelse af golfbanen, som var udmærket at spille på, med flere udfordringer og meget lavere pris end f.eks. Mandelieu.

 

Steen & Karen Thygesen, Egå:
Vi synes det er et dejligt sted med en fantastisk udsigt.

 

Hej Lars,
Vi vil gerne sige tak for lån af lejligheden – vi har haft en rigtig dejlig uge i Cap Esterel og omegn! Dejligt vejr og gode aktiviteter for store og små. Lejligheden var også fin, og vi fik både slappet af, badet, vandret lidt i bjerge og kom på et par flotte køreture til bl.a Gorges du Verdon
Mange hilsner
Lotte og Henrik, Lemvig

 

Lasse B. Nielsen, Næstved:
Vores tur til Cap Esterel var en rigtig god oplevelse. Vi fandt og bestilte i sidste øjeblik og var derfor ikke 100% klar over, hvad vi rejste ned til.
Derfor var det extra rart at ankomme til godt vejr og hvad der viste sig at være en kæmpe feriepark med stort set alle de aktiviteter og faciliteter, man kan forestille sig. Da det var vores første tur til sydfrankrig og vi derfor også “skulle” udforske området (Nice, Cannes osv.) nåede vi ikke en brøkdel af parkens tilbud. Men specielt den storslåede udsigt fra lejligheden, det super poolområde samt hvor velplejet og børnevenligt det hele var, står tydeligt i hukommelsen. Jeg tror bestemt ikke det er sidste gang vi har besøgt Cap Esterel …

 

Thomas Jeppesen, Novozymes, Bagsværd:

Hej Lars. Det er superlækkert. Varmt og dejligt her i oktober. Der er gang i bølgemaskinen.

 

Julie Harpøth, Nykredit, København:

Vi havde en dejlig tur til Cap Esterel og fik både slappet af, badet i den opvarmede pool, spillet tennis og set lidt af Provence. Det er et dejligt sted at holde ferie, og vi nød det dejlige forårsvejr. Området er hyggeligt og tilbyder et væld af aktiviteter. Indkøbsgaden inde på området gjorde det nemt at hente frisk morgenbrød, og vi benyttede restauranternes “take-away”, så vi kunne sidde på terassen – med udsigt over havet –  og spise. Da Cap Esterel ligger tæt på hovedvejen langs Cote d’Azur var det også nemt at komme rundt og se Provence, og vi var både en tur i St. Raphäel, Cannes og Nice.

 

Emmanuel Michelot, Novozymes, Paris:

Hi Lars, Back from Agay! The whole family really enjoyed the place. It was a pleasure for me to discover “le Massif de l’Esterel” and we have been there nearly everyday for walking and bicycling.  Your apartment is very convenient with a really nice view on the Mediterranée. Our daughter Josephine liked a lot the svimming pool and the poney club.

 

Henrik Michaelsen, Nykredit, København

Vi havde en rigtig god ferie og Cap Esterel er et fantastisk område. For vores børn på 2 og 4 år var det jo specielt pool-området som blev flittigt benyttet og det var absolut meget børnevenligt. Hertil var det dejligt at både restauranter og supermarked/bager er inden for kort afstand fra lejligheden, således vi ikke altid skulle køre efter det. Når vores børn bliver ældre ser vi absolut også Cap Esterel som en mulighed med de mange andre aktivitetsmuligheder. Primært med henvisning til vores børns alder var det et minus, at bilen skulle parkeres så langt fra lejligheden, når området er så kuperet. Der blev kørt meget med klapvogn op ad bakke. Selve lejligheden er fin og som forventet, men dog beskeden.

 

Kirsten og Ole Ostersen, Skjern

Tak for lån af lejligheden, vi havde en skøn ferie med masser af golf. Selv Martin på 5 kunne slå lidt med rundt på banen,  og gik man sidst på dagen, så var der fint plads til familiehygge på banen.

 

Vi havde en skøn dag i St. Tropez. Vores drenge syntes det var en super fed oplevelse, med de store private skibe og kändisser.

Skøn udsigt fra lejlilghederne!

 

Hej Lars,

Efter en helt vidunderlig ferie i Cap Esterel vil jeg sige tak. Det er jo et helt fantastisk og meget imponerende område, hvor der er lejlighed til mange former for aktivitet, så jeg kan godt se, at det er det ideelle sted for en golfspillende familie. Og swimmingpoolen er da bare for lækker – det er den største og bedste pool, jeg nogen sinde har set. På denne tid af året var der rigtig mange børnefamilier, så der var altid noget at kigge på.
I højsæsonen må det være svært at komme til.

Hver dag havde vi 26 grader og fuld sol, så vi nød morgenmaden på terrassen og så solen stå op, og eftermiddagskaffen blev nydt i dejlig skygge. Helt ideelt! Vi fik også kørt nogle dejlige ture og benyttede chancen til at se lidt af området, nu vi havde en bil. Så alt i alt en rigtig dejlig ferie med nogle gode oplevelser.

Hanne J.

 

Minelle van Wonterghem, Glostrup

Mange tak for lån af lejligheden. Det var meget lækkert og sikke en udsigt!